VILLIINTYNYT TANSSIJA

Olen 1978 syntynyt freelancertanssija ja -esiintyjä, opettaja, luonto- ja ympäristöneuvoja, luonnonvaratuottaja, villivihanneskouluttaja, äiti, puoliso ja tietenkin vielä paljon kaikkea muuta. Minua voisi ehkä parhaiten kuvailla  vanhaksi villiintyneeksi balleriinaksi. 
Vuosia sitten kiinnostuin toden teolla oman itseni ymmärtämisestä ja roolien taakse katsomisesta. Etsin syvyyttä ja juuriani ja samalla kevyimmistä kevyintä olemustani ja iloa. Luonto, tässä kaikessa, oli ja on edelleen, paras opettajani.
Kun minä muutuin, työnikin muuttui: baletin opettamisesta tuli tanssimeditaation ja terapeuttisen tanssin ohjausta, lihashuollosta kokonaisvaltaisempaa kehon- ja mielenhuoltoa. Oikeanlaisen liikkeen tai asennon tavoitteleminen muuttui hellemmäksi oman kehon kuuntelemiseksi. Lopulta myös tanssisali avartui metsäksi, kehoni ja ennen kaikkea mieleni taipui villiin, autenttiseen liikkeeseen. Ymmärsin, että aivan kuten lempipuustani pihlajasta ei ole hyötypuuksi suoriin puupeltoriveihin, myöskään minua ei ole tehty balettikuoron kurillisiin rivieihin.
Tästä villisti omanlaisekseen kasvavasta puusta tuli tärkeä ”esikuvani”;  vaikka se on hento ja vaatimaton varreltaan, se on vahva, sitkeä ja se löytää kaikkialta aina kasvun mahdollisuuden. Pihlaja ei koskaan tukahduta kasvullaan muita. Se ravitsee ympäristöään monella tapaa.
Olet mitä lämpimimmin tervetullut kaikkiin Villipihlajan elämys- ja ohjelmapalveluihin!

  • Luonto- ja ympäristöneuvoja

  • Luonnonvaratuottaja

  • Luontoyhteysohjaaja

  • Villivihannes- ja yrttikouluttaja

  • Tanssija

  • Tanssinopettaja

Mia Jokiniva Villa Mandalasta suosittelee Villipihlajan palveluita

Karoliinan humaani ja lämmin persoona valaisee tilan välittömästi. Hän on luotettava ammattilainen, joka luotsaa asiakkaansa uusien kokemuksien ääreen paitsi varman tietotaidon, myös ilon ja erinomaisen huumorin siivittämänä. Kohtaaminen Karoliinan kanssa on aina sataprosenttista läsnäoloa. Suosittelen hänen palvelujaan lämmöllä ja varauksetta.

Marja-Liisa Manka

Karoliina on perehtynyt siihen, kuinka monella tavoin luonto vaikuttaa ihmisen fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Hän on mukaansatempaava, säkenöivä ja sydämellinen. Voin lämpimästi suositella.

Marja-Liisa Manka, työhyvinvoinnin dosentti
Anne Jouhtinen

Karoliinan vankka vuosikymmenien esiintymiskokemus tanssitaitelijana on antanut vahvan pohjan ihmisten kohtaamiseen; hän on empaattinen, syvällinen ja innoittavan kannustava ihminen. Hänen herkkyytensä luontoa ja elämää kohtaan on ainutlaatuista, hänen kanssaan työskentely on tulvinut iloa ja valoa. Suosittelen!

Anne Jouhtinen, koreografi, perinnetaiteilija, luontaisterapeutti