TAPAHTUMAKALENTERI

Villipihlajan kursseja ja kaikille avoimia tapahtumia päivitetään Villipihlajan Facebook-sivuille: tapahtumat näet myös tässä. Mikäli olet löytänyt itsellesi sopivan tapahtuman, käy ostamassa paikkasi siihen Varaa paikkasi! -sivulta.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Rakastu Rikkaruohoihin – Villivihannesten alkeiskurssi LPR

Rakastu Rikkaruohoihin – Villivihannesten alkeiskurssi LPR

13.06.20 - 13:00 - 13.06.20 - 15:30

Karoliina KynttiläYllikkäläntie 42Lappeenranta,53850 Kartta Haluatko aloittaa ...

Haluatko aloittaa hyvinvointia lisäävän harrastuksen tai oppia uuden ekologisemman ja omavaraisemman elämäntavan?

Viime kesän tapaan villivihannesten alkeiskurssi järjestetään Lappeenrannassa Karoliina Kynttilän pihapiirissä. Kurssin jälkeen on mahdollisuus myös tutustua myös kynttiläpajaan.

Villipihlajan Rakastu rikkaruohoihin – Villivihannesten alkeiskurssilla saat tuhdin tietopaketin ja selkeän opastuksen Suomen luonnon kuudesta yleisimmästä, helpoiten käytettävimmästä ja suosituimmasta villivihanneksesta. Tämä tarkoin mietitty kasvien lukumäärä takaa sen, että pystyt sisäistämään saadun tietomäärän ja viemään opin heti käytäntöön.

Opetuksessa kättä lyövät niin vanhan kansan viisaus kuin uusin tieteellinen tutkimuksiin perustuva tieto. Opettelemme ainoastaan sellaiset kasvit, jotka ovat nykyaikaisen tutkimuksen mukaan terveyttä edistäviä.

Opit kädestä pitäen, mitä kerätä, mistä kerätä ja ylipäätään miksi kerätä! Lisäksi opit säilönnästä, mahdollisista rajoituksista ja varoituksista sekä kasvien käyttömahdollisuuksista niin ruuanlaitossa kuin yksinkertaisissa hoivatuotteissa. Saat myös tietää herkullisimmat makuparit ja kouluttajan suosikkireseptit.

Alkeiskurssilla opit näkemään ruokaa kaikkialla ja rakastut viheliäimpinäkin pidettyihin rikkaruohoihin. Saat elinikäisen ja elämää muuttavan taidon hyödyntää luonnon yleisimpiä ravintona käytettäviä villivihanneksia ja -yrttejä.

”Työpaja oli erittäin informatiivinen ja inspioroiva!”
”Hyvin järjestetty ja aikataulutettu, lämmin ja rento tunnelma. Paljon uutta ja hyödyllistä tietoa. Nautin joka hetki!”
”Hei, kurssi oli aivan loistava ohjeineen, maistiaisineen, kaikkineen! Kasvien määrä oli juuri sopiva ja kerroit niistä ihastuttavan innostuneesti. Kiitollisuus ja onnellisuus välittyi ja tarttui mukaan. Vuohenputken tunnistamisen taidosta olen erityisen kiitollinen. Kiitos, kiitos ja kiitos. Paras kurssi ehkä niinku ikinä :) P.s. Höpsöily oli myös aivan mahtavaa”

MISSÄ: Yllikkäläntie 42, 53850 Lappeenranta, Karoliina Kynttilän pihapiiri

MILLOIN: Lauantaina 13.6.2020 klo 13-15.30

HINTA: 39€ (Sisältää Rakastu rikkaruohoihin – Villivihannesten alkeiskurssin, pieniä maistiaisia, keruupussin, jälkikäteen lähetettävän sähköisen kurssimateriaalin sekä kouluttajan matkat Tampereelta)

VARAA/OSTA PAIKKASI: www.villipihlaja.fi/varaa-paikkasi/

JÄRJESTÄJÄ: www.villipihlaja.fi/

HUOM! Pukeuduthan säänmukaisesti, olemme ulkona!
... Näytä enemmänNäytä vähemmän

84 Kiinnostunutta  ·  5 Osallistuu
Lataa lisää