Aika hemmottelulle ja hoivalle?

Kaikkia aisteja hemmottelevassa työpajassa valmistamme ekologisia ja hyvin yksinkertaisia  hoivatuotteita villivihanneksista ja -yrteistä sekä muista kotikeittiöistä löytyvistä raaka-aineista.

Käytämme hemmottelutyöpajassa Villipihlajan villivihannesten ja -yrttien perus- ja jatkokurssien hoivatuotteisiin sopivia kasveja: nokkosta, poimulehteä, siankärsämöä, voikukkaa, puna-apilaa, mesiangervoa, piharatamoa, pihatähtimöä, maahumalaa, vadelmanlehteä sekä mansikanlehteä.

Voimme valmistaa esimerkiksi yksilölliset kasvojen kuorintanaamiot, kasvovedet, shampoot ja hiushuuhteet. Teemme paikan päällä yksinkertaisia  hoitoja väsyneille silmille, jalkojen kovettumille ja käsille. Kuulet kasvien käyttömahdollisuuksista sekä mahdollisista käyttörajoituksista tai varoituksista. Työpajassa opit eri kasvien ominaisuuksista mm. mitä kasveja käytetään rasvaisen ihon hoidossa ja mitä herkkäihoisille. Saat vinkkejä villivihannesten ja -yrttien hyödyntämiseen myös ravintona. Hoitojen ohessa teemme tehokkaan ”päänsärynpoistovenytyksen” sekä rentouttavan hengitysharjoituksen.

Nautiskelemme tietenkin itse tehdyistä jalkakylvyistä ja maistelemme pientä terveellistä purtavaa sekä villiyrttiteetä. Nautimme villivihannesten ja -yrttien hoivasta niin sisäisesti kuin ulkoisesti!

Kotiin lähdet varmasti mieli virkeänä ja keho rentoutuneena!

Tämä rentouttava, opettavainen ja kaikkia aisteja hemmotteleva työpaja
soveltuu erinomaisesti esimerkiksi ystäväryhmälle, polttariporukalle tai pienehköille yhdistyksille/yrityksille. Itselle tai lahjaksi!


  • KESTO: min. 2 h (saunan kanssa 3 h)
  • PAIKKA: Asiakkaan omat tilat esimerkiksi saunatila tai lisämaksusta kouluttajan järjestämä tilavuokraus
  • HENKILÖMÄÄRÄ: 5–30
  • HINTA: Kysy tarjous!  
  • SAATAVUUS: ympärivuotinen. Työpajassa voidaan käyttää sekä tuoreita, että kuivattuja villivihanneksia ja -yrttejä.