Haluaisitko saada kokkailujasi  hieman villimmiksi?

Tällä Villimpää kotiruokaa -työpajalla opitaan Suomen luonnon yleisimpien ja helppokäyttöisimpien villivihannesten ja -yrttien käyttö arkiruuanlaitossa. Aluksi kuulet miniluennon ruokiin käytettävistä villikasveista. Mahdollisuuksien mukaan kerätään yhdessä saatavilla olevia tuoreita villivihanneksia tai käytetään kouluttajan valmiiksi keräämiä kasveja. Työpajassa valmistetaan pienissä ryhmissä yksinkertaista, mutta ravinteikasta kasvisruokaa käyttäen mahdollisimman monipuolisesti ja runsaasti kauden villivihanneksia ja -yrttejä. Katetaan kauniisti ja herkutellaan!

Soveltuu erityisen mainiosti pienelle työporukalle, polttariseurueelle, kaveriporukalle, perheelle tai lahjaksi.

Ruokailu sisältää alkumaljat, erilaisia pieniä alkupaloja, pääruoan ja jälkiruoan.  Tässä työpajassa opit ohjeiden, ideoiden ja reseptien avulla elinikäisen taidon lisätä ilmaisten, ravinteikkaiden ja ekologisten villivihannesten käyttöä omassa arjessa.


  • KESTO: väh. 3 h
  • PAIKKA: asiakkaan tilat / lisämaksusta kouluttajan järjestämä tila
  • HENKILÖMÄÄRÄ: max. 12 hlö
  • HINTA: Kysy tarjous!
  • SAATAVUUS: touko–syyskuu