Haluaisitko saada kokkailujasi  hieman villimmiksi?

Tällä Villimpää kotiruokaa -työpajalla opitaan Suomen luonnon yleisimpien ja helppokäyttöisimpien villivihannesten ja -yrttien käyttö arkiruuanlaitossa. Työpajassa valmistetaan pienissä ryhmissä yksinkertaista, mutta ravinteikasta kasvisruokaa käyttäen mahdollisimman monipuolisesti ja runsaasti kauden villivihanneksia ja -yrttejä. Katetaan kauniisti ja herkutellaan!

Aluksi kuulet miniluennon ruokiin käytettävistä villikasveista. Mahdollisuuksien mukaan myös kerätään yhdessä saatavilla olevia tuoreita villivihanneksia tai käytetään kouluttajan valmiiksi keräämiä kasveja. Kokkailussa käytämme pääosin villivihannesten peruskurssilta tuttuja villivihanneksia, kuten nokkosta, voikukkaa, vuohenputkea, maitohorsmaa, poimulehteä ja siankärsämöä.

Soveltuu erityisen mainiosti pienelle työporukalle, polttariseurueelle, kaveriporukalle, perheelle tai lahjaksi.

Ruokailu sisältää alkumaljat, erilaisia pieniä alkupaloja, pääruoan ja jälkiruoan.  Tässä työpajassa opit ohjeiden, ideoiden ja reseptien avulla elinikäisen taidon lisätä ilmaisten, ravinteikkaiden ja ekologisten villivihannesten käyttöä omassa arjessa. Kaikki ruuat ovat hyvin yksinkertaisia valmistaa. Et tarvitse erityistä osaamista tai välineistöä.


  • KESTO: väh. 3 h
  • PAIKKA: asiakkaan tilat / lisämaksusta kouluttajan järjestämä tila
  • HENKILÖMÄÄRÄ: max. 12 hlö
  • HINTA: Kysy tarjous!
  • SAATAVUUS: touko–syyskuu