Hellitä hetkeksi. Unohda arki. Unohda roolit. Keskity itseen. Huomioi sisäinen lapsi. Tunnista villi nainen. Kuuntele. Luota. Inspiroidu. Avaudu. Muista. Tunne. Villi. Luontosi.

Kaikille sopivia tanssiterapeuttisia harjoituksia, tanssimeditaatiota, autenttista liikettä, kehollisia harjoituksia sekä rentoutusta. Toimitaan yksin, pareittain ja ryhmässä.

Tarkoin valikoituja, ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi paketoituja tanssiterapeuttisia menetelmiä, kehollisia harjoitteita sekä muita harjoituksia, jotka vahvistavat oman kehon ja intuition kuuntelemista, uskallusta kohdata sisällämme oleva lapsi, villi nainen ja autenttinen minä. Ryhmä antaa mahdollisuuden heittäytyä leikkiin ja iloon sekä ryhmän mukana kasvavaan voimaan.

Tanssi luontosi -tanssielämyksessä: Olemme leikin ja liikkeen avulla kontaktissa ja kosketuksissa ja tulemme hyväksyvästi ja kauniisti nähdyksi. Tunnemme kehoissamme ja itsessämme tulen elementin, luovuuden, intohimon, elämän energian voiman. Pääsemme kosketuksiin veden elementin virtaavuuden, soljuvuuden ja tunteiden kanssa. Liitelemme täydellisen vapaina korkeuksissa ilmavirtojen kannatellessa, tuntien yhteyttä kaikkeen alapuolella olevaan. Koemme avaruuden painottomuuden, äärettömyyden ja rajattomuuden, sen tyhjyyden ja täyteyden. Ja löydämme juuremme, maan jalkojemme alla, oman voimamme ja rytmimme.

Palautteen mukaan Villipihlajan Tanssi luontosi -elämys on ”voimaannuttava”, ”hoitava” ja ”vapauttava” ja siellä tanssitaan turvallisin mielin, innostuksen, ilon ja leikin kautta.


  • KESTO: 2h
  • PAIKKA: asiakkaan tiloissa tai lisämaksusta kouluttajan järjestämä tila. Mahdollisuus työskennellä myös ulkona luonnossa.
  • HENKILÖMÄÄRÄ: max 16 hlöä
  • HINTA: alk. 360 € –12 hlöä; lisähenkilöt 20 €/hlö (Hinta sis.alv 24%)
  • SAATAVUUS: ympärivuotinen