Tanssi luontosi -tunnilla käytetään terapeuttisen tanssin menetelmiä, autenttista liikettä, kehollisia harjoitteita ja tanssimeditaatiota, jotka vahvistavat oman kehon ja intuition kuuntelemista, uskallusta kohdata oma sisäinen maailma ja autenttinen minä. Tunnilla toimitaan yksin, pareittain ja ryhmässä.

Mahtava kokemus! Koin vahvaa yhteyttä toisiin naisiin, joka tuntui voimauttavalle. Huomasin, että tällaista kaipaisin elämääni lisää. Onnistuit luomaan sellaisen ilmapiirin, jossa pystyi olemaan oma itsensä ja samalla olemaan yhteydessä muihin. Kiitos!

Tanssi luontosi -tanssielämyksessä:

– Olemme leikin ja liikkeen avulla kontaktissa ja kosketuksissa ja tulemme hyväksyvästi ja kauniisti nähdyksi.
–Tunnemme kehoissamme ja itsessämme tulen elementin, luovuuden, intohimon, elämän energian voiman.
–Pääsemme kosketuksiin veden elementin virtaavuuden, soljuvuuden ja tunteiden kanssa.
–Liitelemme täydellisen vapaina korkeuksissa ilmavirtojen kannatellessa, tuntien yhteyttä kaikkeen alapuolella olevaan.
–Koemme avaruuden painottomuuden, äärettömyyden ja rajattomuuden, sen tyhjyyden ja täyteyden.
–Ja löydämme juuremme, maan jalkojemme alla, oman voimamme ja rytmimme.

Oli tosi ihanaa kokea itsestä ne monet puolet, joita meissä on – veden soljuvuus, tulinen intohimo, ilman halki liitävä vapaus. Oli myös hyvin voimaannuttavaa olla kosketuksissa toiseen ihmiseen ja tulla nähdyksi. Todella ihania tehtäviä! Ja ihanaa, että määrittelit parit, niin ei tullut sitä jännittävää ”ottakaa parit”-hetkeä. Kiitos tuhannesti! Tulen mielelläni uudelleenkin <3

Tanssi luontosi -tanssitunti soveltuu kaikille oman kehon liikkeestä kiinnostuneille. Tunti ei sisällä tekniikkaa, joka pitäisi oppia tai ennakkoon osata. Kaikki harjoitukset tehdään omien kykyjen, kunnon ja sen hetkisen toiveen mukaan. Saat tulla tunnille juuri sellaisena kuin olet. Harjoituksissa keskitytään pääasiassa omaan työskentelyyn. Pareittain tai ryhmässä työskenneltäessä ohjaaja määrittää parit ja ryhmät. Tanssi luontosi -tunnin tarkoitus on vahvistaa kontaktia oman kehon ja tuntemusten välillä. Emme tanssi, saatika esiinny muille osallistujille.

Palautteen mukaan Villipihlajan Tanssi luontosi -elämys on ”voimaannuttava”, ”hoitava” ja ”vapauttava” ja siellä tanssitaan turvallisin mielin, innostuksen, ilon ja leikin kautta.

Tervetuloa tanssimaan näkyväksi oma tanssiva luontosi!


  • KESTO: 2h
  • PAIKKA: asiakkaan tiloissa tai lisämaksusta kouluttajan järjestämä tila. Mahdollisuus työskennellä myös ulkona luonnossa.
  • HENKILÖMÄÄRÄ: max 16 hlöä
  • HINTA: alk. 360 € –12 hlöä; lisähenkilöt 20 €/hlö (Hinta sis.alv 24%)
  • SAATAVUUS: ympärivuotinen