Ollaaks pokee ja rokee? Muistatko tervapadan, persiksen ja peilin? Kuinka kauan siitä on kun pelasit viimeeksi kymmentä tikkua laudalla tai väriä?

Nyt järjestetään kaikkien entisten lasten parhaimmat leikkitreffit!

Näillä leikkitreffeillä käymme taatusti hauskimpien ja kautta aikain suosituimpien perinteisten leikkien kimppuun. Aloitamme yksinkertaisella pääntyhjennysharjoituksella, jonka jälkeen olet vapaa arkisista huolista ja starttaat leikkeihin täydellisesti läsnäolevana.

Luvassa on naurua, jännitystä, takaa-ajoa, hikeä, kiljahduksia ja onnistumisen iloa. Ei vaivaannuttavia tilanteita. Ei ainaista kilpailua. Pelkästään puhdasta leikkimisen ja vapautumisen riemua. Vapauta siis  leikkivä luontosi!

Tämä leikkipläjäys on mainio työkalu ryhmäyttämiseen, oli sitten kyse töistä tai vapaa-ajasta.

Leikkiminen on aivan aliarvioitua puuhaa. Leikkiminen pitää meidät aikuisetkin elinvoimaisina ja luovina. Nauru jos mikä vapauttaa ja rentouttaa!

Leikkivä luontosi on hauska, virkistävä, yhteisöllinen, rentouttava, tittelit riisuva ja taatusti tunnelmaa vapauttava ohjelmapaketti.


  • KESTO: 2 h
  • PAIKKA: ulkona ( mahdollisesti myös sisällä asiakkaan järjestämissä tiloissa)
  • HENKILÖMÄÄRÄ: –30; isommat ryhmät tilauksesta
  • HINTA: alk. 288 € 7-14 hlöä; lisähenkilöt 10 €/hlö. (Hinta sis.alv 24%) Isommat ryhmät; kysy tarjous! Hinta sisältää ohjatut leikit, kouluttajan matkat Tampereen alueella ja ilotakuun.
  • SAATAVUUS: ympärivuotinen