Nyt sinulla on upea mahdollisuus päästä kokemaan aitoa oikeaa höyrylaivatunnelmaa!

Höyrylaivan hurmaa ei ole mikä tahansa pikkuristeily, vaan elämyksellinen vanhaa aikaa henkivä höyrylaivaelämys: sopivassa suhteessa aitoja höyrylaivamiehistön töitä ja nautiskelua Näsijärven aalloilla.

Takuulla erilainen tapa viettää aikaa esimerkiksi polttariporukan, työkavereiden tai johtoryhmän kanssa.

Matka alkaa Tampereen Mustanlahden satamasta. Kohotamme Näsijärvi 2 höyryhinaajan oman erityisen tervetuliaismaljan. Maljojen jälkeen saa osallistua, kukin tavallaan, laivan lähtövalmisteluihin: messingin kiillotukseen, kannen pesuun ja legendaarisiin halkotalkoisiin. Arvaatteko kuinka monta halkoa 3 tunnin risteilyllä kuluu?

Kun visseli soi ja laiva lähtee kohti Näsijärven ulappaa, alkaa matkasta nautiskeleminen ja rentoutuminen. Höyrykoneen tasainen puksutus ja ympärillä kimmeltävät ulapat karkoittavat taatusti stressaavammatkin ajatukset.

Entisaikojen tapaan höyrylaivaemäntä valmistaa puuhellalla soppaa ja tarjoilee ruuan päälle makoisat pullakahvit. Risteilyn aikana laivan kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta kertoo tarinoita laivan historiasta ja reitin varrella olevista historiallisista kohteista. Saatatpa kuulla legendaarisia tarinoita myös entisten höyrylaivamiehistön seikkailuista. Rohkeimmat tai hurjapäisimmät hyppäävät myös uimaan keskellä kauneinta Näsijärveä!

Tervetuloa kokemaan pala ainutlaatuista höyrylaivahistoriaa Näsijärven aalloilla!


  • KESTO: 4 h
  • HENKILÖMÄÄRÄ: max 15
  • HINTA: alk. 1730 € ( sis. alv. 24%) Hinta sisältää tervetuliaismaljat, ruuat, juomat ja pullakahvit sekä risteilyn ammattitaitoisine henkilökuntineen.
  • SAATAVUUS: touko-lokakuu.