Kuvia Karoliina Laitisesta, joka on Villipihlajan takana

VILLIINTYNYT TANSSIJA

Olen 1978 syntynyt freelancertanssija ja -esiintyjä, opettaja, luonto- ja ympäristöneuvoja, luonnonvaratuottaja, villivihanneskouluttaja, äiti, puoliso ja tietenkin vielä paljon kaikkea muuta. Minua voisi ehkä parhaiten kuvailla  vanhaksi villiintyneeksi balleriinaksi. 
Vuosia sitten kiinnostuin toden teolla oman itseni ymmärtämisestä ja roolien taakse katsomisesta. Etsin syvyyttä ja juuriani ja samalla kevyimmistä kevyintä olemustani ja iloa. Luonto, tässä kaikessa, oli ja on edelleen, paras opettajani.
Kun minä muutuin, työnikin muuttui: baletin opettamisesta tuli tanssimeditaation ja terapeuttisen tanssin ohjausta, lihashuollosta kokonaisvaltaisempaa kehon- ja mielenhuoltoa. Oikeanlaisen liikkeen tai asennon tavoitteleminen muuttui hellemmäksi oman kehon kuuntelemiseksi. Lopulta myös tanssisali avartui metsäksi, kehoni ja ennen kaikkea mieleni taipui villiin, autenttiseen liikkeeseen. Ymmärsin, että aivan kuten lempipuustani pihlajasta ei ole hyötypuuksi suoriin puupeltoriveihin, myöskään minua ei ole tehty balettikuoron kurillisiin rivieihin.
Tästä villisti omanlaisekseen kasvavasta puusta tuli tärkeä ”esikuvani”;  vaikka se on hento ja vaatimaton varreltaan, se on vahva, sitkeä ja se löytää kaikkialta aina kasvun mahdollisuuden. Pihlaja ei koskaan tukahduta kasvullaan muita. Se ravitsee ympäristöään monella tapaa.
Tammikuussa 2019 aika oli täydellisen kypsä oman yrityksen perustamiselle. Villipihlaja syntyi intohimosta ja haaveesta tarjota ihmisille voimaannuttavia, iloa ja kiitollisuutta lisääviä kokemuksia. Yritykseni kautta siihen on mitä moninaisimpia mahdollisuuksia. Saan valjastaa oman luovuuteni, tietotaitoni sekä kokemukseni jokaiseen luomaani elämykseen.
Toivon sinut sydämestäni tervetulleeksi Villipihlajan ravitsevien marjojen äärelle!

  • Luonto- ja ympäristöneuvoja

  • Luonnonvaratuottaja

  • Luontoyhteysohjaaja

  • Keruutuoteneuvoja (yrtit, marjat, sienet)

  • Tanssija

  • Tanssinopettaja