Loading...
Etusivu|Karoliinan kynästä|

Odotus

Maaliskuussa valon lisäännyttyä ja lumien sulaessa villivihanneksien rakastajilla alkaa armoton odotus. Kun talven jälkeen keho huutaa tuoretta villiä vihreää, on otettava järeät aseet käyttöön! Katso video :) p.s. Äänet päälle  

Vuohenputkispagettisalaatti

Tällä viikolla Facebookissa esittelyssä olleen Villimpää kotiruokaa -kokkaustyöpajan innoittamana lietson nyt kaikkien aikojen villivihanneskesän odotusta herkullisella ja palkitulla* Villipihlajan vuohenputkispagettisalaattireseptillä! - Valmista nokkos-/lehtikaalisipsit uunissa (pellille nurinpäin, sivele öljyllä ja ripottele päälle suolaa. Laita uuniin 150 °C noin 5–7 minuutiksi, lehtikaali

Voimaa kuusenkerkistä!

Tiesitkö, että kuusenkerkät sopivat monenlaiseen herkutteluun? Ne ovat ihanan pirtsakoita ja metsäisiä maultaan ja melkoisia C–vitamiinipakkauksia. Niitä on helppo kerätä* myös talven varalle suoraan pussiin tai pakasterasiaan ja käyttää sieltä tarvittaessa pitkin talvea ja erityisesti flunssakautta. Kun pöpöt jylläävät,

Jippii, Jahvat tulloo!

Nyt on 'jahvojen' aika! Luomuappelsiinien, -mandariinien ja -sitruunoiden kuoret kannattaa hyödyntää! Pese, kuivaa ja kuori sitrushedelmät. (Paksuista appelsiinien kuorista kannattaa ottaa myös sisäpuolen vaaleaa osaa vähän pois: se on kitkerämpää ja hidastaa kuivumista.) Kuivaa kasvikuivurissa, uunissa tai huoneenlämmössä. Säilytä

Lataa lisää artikkeleita