Loading...

PERUSTIETOA VILLIPIHLAJAN TOIMINNASTA

 • Ekologisuus, eettisyys ja vastuullisuus
  Villipihlajan olemassaolon tarkoitus on tarjota mahdollisimman paljon aineettomia elämyksiä.
  Villipihlajan toiminnassa ja arjessa ekologisuus, eettisyys ja vastuullisuus konkretisoituvat seuraavasti: Palveluissa hyödynnetään mahdollisimman paljon luomu- ja kotimaista tuotantoa, käytetään itse kerättyjä lähialueiden villivihanneksia ja -yrttejä, panostetaan kasviproteiinin käyttämiseen, vältetään eläinkokeilla testattuja tuotteita, kierrätetään ja lainataan tarvikkeita mahdollisimman paljon, vältetään turhaa roskaa ja muovijätettä, järjestetään kimppakyytejä tapahtumiin, valitaan vastuullisia yrityksiä yhteistyökumppaneiksi, järjestetään elämyksiä mahdollisimman paljon julkisilla kulkuneuvoilla saavutettaviin kohteisiin ja lähiluontoon.

  Vastuullisuus näkyy erityisen selvästi luontoon ja villivihanneksiin liittyvissä elämyksissä. Liikumme metsissä luontoa syvästi kunnioittaen. Keräämme vain tutkittuja ja ihmisille turvalliseksi todettuja villivihanneksia ja -yrttejä. Emme kerää harvinaisia kasveja lainkaan.

  Taloudellinen kestävyys on yritykselle tärkeää, jotta palveluita voidaan järjestää laadukkaasti ja pitkäjänteisesti.

 • Laatu
  Villipihlajan intohimona on tarjota laadukkaita elämyksiä, jotka tuottavat asiakkaalle vilpitöntä iloa, onnellisuutta ja arvoa päivittäiseen elämään.
  Villipihlajalle laatu ei ole vain sanahelinää. Jos et ole tyytyväinen Villipihlajan järjestämään elämykseen, saat rahasi takaisin.

 • Villipihlajan ohjelmapalveluiden ensisijainen toiminta-alue on Tampereen alue, mutta tarvittaessa toimintaa voidaan järjestää koko Suomessa.

 • Toiminimi Villipihlaja on perustettu vuonna 2019. Yrityksen y-tunnus on 1357361-7 ja yhteys-/laskutustiedot löytyvät yhteydenotto-sivulta.

 • Ulko-ohjelmissa on hyvä varata mukaan säänmukainen varustus. Vaikka suuri osa esimerkiksi villivihanneskursseista tapahtuu helpossa maastossa, niin maasto voi olla vuodenajasta ja sääolosuhteista johtuen märkää, joten esimerkiksi kumisaappaat voi olla hyvä ottaa mukaan.

 • Maksutapoina hyväksytään Bokun-verkkokaupassa hyväksytään yleisimmät pankki- ja luottokortit, joissa on Visa/Mastercard/American Express -logo. Ennakkolaskutus on myös yksi vaihtoehto, mikäli yksityisasiakkaalla ei tällaista korttia ole. Yritysten ja ryhmien kanssa palvelut laskutetaan haluttaessa (14 vrk maksuehto).

 • Mahdollinen ohjelmapalveluiden varauksen peruutus on veloitukseton vähintään 7 vrk ennen palvelun alkua. Jos peruutuksesta on vähemmän kuin 7 vrk ennen palvelun alkamiseen voimme veloittaa 50%, jos palvelun ajankohtaa ei saada myydyksi uudelleen . Peruutuksissa tai muutoksissa alle 3 vrk (72 h) palvelun alkamiseen veloitamme 100% palvelun hinnasta. Tämä koskee ryhmä- ja yritysasiakkaita.

  Yksittäisasiakkaiden peruutusehdot mainitaan Bokun-verkkokaupassa ennen ostamista. Ne riippuvat hieman työpajasta ja vaativat asiakkaan hyväksynnän ennen lopullista ostoa.

 • Tmi Villipihlajan antama tarjous on voimassa 14 vrk tarjouksen antamisesta, ellei tarjouksessa toisin ole mainittu. Palveluvarausta vahvistettaessa toivomme, että varmistatte valitsemanne ohjelman, ajankohdan ja osanottajamäärän sekä mahdolliset erityistoiveet (ruokavaliot, allergiat ym. palvelusta riippuen).

 • Yrityksellä on kaikissa ohjelmapalveluissa voimassa yrittäjän toiminnanvastuuvakuutus, joka kattaa yrittäjän tuottamuksesta johtuvat henkilö- ja esinevahingot vakuutuskirjan mukaisen euromäärän mukaisesti.

  Asiakkaan omasta toiminnasta johtuvat tapaturmat eivät sisälly edellämainittuun vakuutukseen. Toimintaan osallistuvalla asiakkaalla tuleekin olla oma tai esimerkiksi työnantajan ottama tapaturmavakuutus. Villipihlaja voi pyydettäessä hoitaa tapaturmavakuutuksen tilaisuuden ajaksi. Pyyntö tulee esittää hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

 • Yrittäjällä on suoritettuna ensiapukoulutukset 1 ja 2 (EA 1 & 2), työturvallisuuskortti, hygieniapassi ja keruutueteneuvojan pätevyys

 • Yritys toimii TUKESin kuluttujapalveluita tarjoavien yritysten periaatteiden mukaisesti (lue lisää).

 • Villipihlajan tietosuoja- ja rekisteriselosteen löydät täältä.
Go to Top